اجتماعیویژه

معرفی مدرسه تمدنی مصاف ؛ برجسته‌ترین واحد آموزشگاهی غیر انتفاعی کشور با رتبه علمی بالاتر از علامه حلی و انرژی اتمی!!

مدرسه مصاف با کسب رتبه‌های متعدد المپیاد در کشور و رکوردزنی در این حوزه، این روزها در کانون توجه قرار گرفته است. به همین بهانه، امروز می‌خواهیم نگاهی به ویژگی‌های مدرسه تمدنی مصاف، امکانات، شرایط ورود و آمار قبولی آن داشته باشیم. اگر می‌خواهید با یکی از خاص‌ترین مدارس غیر انتفاعی کشور آشنا شوید، تا انتها در کنار ما باشید.

علی‌اکبر رائفی‌پور را همه با صحبت‌های مختلفی که در مورد موضوعات مرتبط با سلطه جهانی از جمله فراماسونری داشت، می‌شناسند. در کنار فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی رائفی‌پور، چند سالی هست که این گروه محبوب وارد حوزه آموزش نیز شده و یک مدرسه غیر انتفاعی رایگان را به نام مدرسه تمدنی مصاف تاسیس کرده است.

آموزش فلوت کلیددار

چیزی که مدرسه مصاف را از دیگر مدارس و آموزشگاه‌های کشور به‌خصوص مدرسه‌های غیر انتفاعی متمایز می‌کند، هزینه تحصیل رایگان و رکوردزنی‌های باورنکردنی در المپیادهای کشوری است.

علت اصلی رایگان بودن این مدرسه، کمک‌های مردمی آن است که باعث شده تا از لحاظ هزینه‌ای، مشکلی برای دانش‌آموزانی که قرار است آینده انقلاب را بسازند، وجود نداشته باشد. هرچند، بسیاری از رسانه‌ها ‌و خبرگزاری‌های داخلی، با انتشار اکاذیب در مورد منابع مالی مصاف، اقدام به تخریب این مجموعه انقلابی می‌کنند؛ موضوعی که پیش‌تر در مورد آن به صورت کامل صحبت کرده‌ایم.

موضوع دیگری که مصاف اسکول را از دیگر مدارس غیر انتفاعی فعال در سطح کشور متمایز می‌کند، توجه ویژه آن به مباحث تربیتی است؛ چیزی که متاسفانه در بسیاری از مدارس ایرانی به آن توجه نمی‌شود. متاسفانه، ما در بسیاری از موارد شاهد این موضوع هستیم که مدیران و دبیران، صرفا روی موارد آموزشی تاکید دارند، در حالی که مطابق با اسناد بالادستی آموزش‌‌وپرورش و سیاست‌های تحولی آن، مدرسه وظیفه دارد که در زمینه تربیتی نیز کار کرده و دانش‌آموزانی انقلابی را تربیت کند. در نتیجه، اینکه مدرسه غیر انتفاعی رائفی پور در رابطه

در زمان نوشتن این مقاله یعنی 22 اردیبهشت‌ماه 1404، مصاف اسکول یا همان مدرسه غیرانتفاعی رائفی پور در حال ثبت‌نام دانش‌آموزان است؛ همین موضوع در کنار کسب رتبه‌های علمی مختلف در المپیادها نیز باعث شد تا ما نگاهی به این مدرسه داشته باشیم.

فراموش نکنید که این مدرسه، تحت نظر مجموعه «مصاف ایرانیان» فعالیت دارد و مدیر یا دبیر مدرسه، خود رائفی‌پور نیست؛ بلکه مدیران توانمند و اساتید برجسته دیگری در این مجموعه در حال فعالیت هستند که شاید نام آنها را نتوان چندان در رسانه‌ها پیدا کرد.

رتبه های علمی مدرسه مصاف ؛ بالاترین رتبه المپیادی کشور و هزینه تحصیل رایگان!

چند صباحی هست که موسسه مصاف ایرانیان به دلیل ورود مستقیم به حوزه‌های سیاسی و نقد از مسئولین، توسط بسیاری از رسانه‌های داخلی و خارجی، تخریب می‌شود.

علت این مسئله نیز شخص «رائفی‌پور» است که مستقیما از رییس مجلس تا مسئولین کوچکتر را مورد نقد قرار می‌دهد. سایه این اتفاقات، روی مدرسه مصاف نیز افتاده است!

مدرسه تمدنی مصاف به عنوان یکی از جدیدترین مدارس غیر انتفاعی در تهران، در مرحله اول المپیاد علمی سال 1403، مطابق با آمار مربوط به تعداد قبولی رشته‌ها به نسبت تعداد دانش‌آموز، رتبه اول را کسب کرده که شگفت‌انگیز است؛ آن هم در بایکوت کامل خبری! دانش‌آموزان مدرسه، پیش‌تر در اولین سال تاسیس خود نیز 3 مدال مختلف را کسب کرده بودند؛ این آمار را گروه آموزشی علمینو در توییتر منتشر کرده است:

مدرسه مصاف

اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر بگوییم، دبیرستان مصاف تهران، در حال حاضر 56 دانش‌آموز دارد که از این تعداد، 39 نفر امکان شرکت در المپیاد را داشته‌اند و همین 39 نفر، در 75 رشته قبول شده‌اند!

یعنی تقریبا 2 رشته به ازای هر نفر!

اطلاعات کامل مربوط به آمار قبولی این دانش‌آموزان، در تصویر زیر به صورت کامل آمده است:

مدرسه مصاف

گفتنی‌ست اساتیدی که در این مجموعه فعالیت دارند، از برجسته‌ترین‌ها در سطح کشوری هستند.

منابع مالی مدرسه مصاف ایرانیان از کجا تامین می‌شود؟

کمک‌های مردمی!

مطابق با قانون اساسی، هزینه تحصیل برای تمامی افراد باید رایگان باشد. بر خلاف بسیاری از مدارس غیر انتفاعی دیگر کشور که هم بنده و هم تمام مردم با هزینه‌های چند ده میلیونی و بعضا چند صد میلیونی در حال جذب دانش‌آموز هستند، تحصیل در مدرسه مصاف خیابان دماوند، کاملا رایگان است!

این یعنی تمامی منابع مالی مورد نیاز این مدرسه توسط خیرین و خود مردم تامین می‌شود. خوشبختانه، نتیجه این حمایت مالی نیز بسیار پررنگ و امیدوارکننده بوده است.

اگر به دنبال شماره حساب مدرسه مصاف هستید، باید بگوییم که فعلا بخش حمایت آنلاین در سایت این مدرسه، فعال نشده است. به علاوه، هیج شماره حسابی روی سایت نیز قرار نگرفته.

برای کمک کردن به مدرسه مصاف، توصیه می‌کنیم با شماره تلفن 77036695 (با پیش‌شماره 021 برای تماس از سایر شهرها) که مربوط به مدرسه است، تماس گرفته یا به صورت مستقیم با مجموعه مصاف ایرانیان با شماره تلفن 75098000 (با پیش‌شماره 021) تماس بگیرید.

مدرسه مصاف کجاست؟

همان‌طور که احتمالا حدس می‌زنید، مدرسه مصاف تهران در پایتخت است و به همین دلیل، بهتر است افرادی که قصد تحصیل در این مدرسه را دارند، ساکن تهران باشند. در مورد اینکه آیا مدرسه رائفی پور در شهرهای دیگر ایران نیز تاسیس خواهد شد یا نه، باید بگوییم که بله.

مطابق با آخرین اخبار منتشرشده، مدیران در حال فراهم کردن بسترهای مورد نیاز به منظور تاسیس مدرسه در سایر شهرهای ایران نیز هستند و این مسئله، از اهداف بلندمدت آنها است. با این حال، زمان انجام چنین کاری اصلا مشخص نیست چرا که علاوه بر پیچیدگی‌های اداری و نیروی مورد نیاز انسانی، نیازمند تامین هزینه نیز خواهد بود.

در پایین، اطلاعات مربوط به این مدرسه، به صورت کامل درج شده است:

  • ادرس مدرسه مصاف: خیابان دماوند (شرق به غرب)، کوچه صابر (بعد از خیابان گلشن‌دوست)، دبیرستان متوسطه دوم پویندگان خورشید
  • شماره مدرسه مصاف: :77036695
  • تلفن گویا: 91307201
  • ساعات پاسخ‌گویی شنبه تا پنچ‌شنبه از ۸ صبح تا ۳ عصر
  • کد پستی: 1644918381
  • کانال تلگرام
  • کانال ایتا
  • پیج اینستاگرام

توجه داشته باشید که آدرس مدرسه مصاف رائفی پور، از روی اطلاعات موجود در سایت رسمی این مجموعه برداشته شده است. قبل از مراجعه، حتما با شماره تلفن‌های درج‌شده در بخش بالایی تماس حاصل کرده و مطمئن شوید که محل فعالیت مدرسه، تغییر نکرده باشد.

ثبت نام مدرسه مصاف رائفی پور

ثبت نام مدرسه مصاف

برای ثبت نام در مدرسه مصاف، صرفا باید به وب‌سایت آن به آدرس Masafschool.com مراجعه کرده و با مشخصات دانش‌آموز روی سایت نام‌نویسی کنید؛ در صورت قبولی و داشتن شرایط، فرزند شما می‌تواند در این مجموعه حضور پیدا کند.

دلیل اصلی وجود محدودیت در ثبت‌نام دانش‌آموزان، منابع مالی و ظرفیت بسیار محدود مدرسه است؛ راه‌اندازی مدرسه‌های جدیدتر هم نیازمند هزینه‌های بالاست که فعلا، مقدور نیست. به همین دلیل، ثبت‌نام در این مجموعه به فرآیندی ویژه‌تر نیاز دارد.

آزمون مدرسه مصاف، دو بخش اصلی دارد:

  • مرحله اول (کتبی/تستی) 📝: تعداد محدودی، بیش از ظرفیت پذیرش، در این مرحله انتخاب می‌شوند.
  • مرحله دوم (ثبت‌نام آزمایشی) 🏫: پذیرفته‌شدگان مرحله اول، حدود یک ماه (اواسط تیر تا اواسط مرداد) در برنامه‌های مدرسه شرکت می‌کنند. در پایان دوره و بر اساس امتیازات کسب‌شده، ثبت‌نام نهایی انجام می‌شود و با دانش‌آموزانی که امتیاز لازم را کسب نکرده‌اند، خداحافظی خواهد شد.

نکته قابل توجه، شیوه برگزاری امتحان ورودی است: مطابق با آزمون‌های آزمایشی؛ با این تفاوت که دفترچه اول، شامل سوالات هوش و خلاقیت بوده و دفترچه دوم، شامل سوالات درسی می‌شود. ضرایب درس‌ها نیز تا بعد از برگزاری آزمون، اعلام نخواهد شد.

3 روز پیش از برگزاری آزمون نیز شیوه دریافت کارت آزمون و محل برگزاری آن، برای شما پیامک خواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام مدرسه غیرانتفاعی مصاف، 17 خردادماه 1404 است. توجه داشته باشید که ثبت‌نام در این مدرسه، هیچ هزینه‌ای برای شما نخواهد داشت و تحصیل در آن نیز به صورت کاملا رایگان انجام خواهد شد. به منظور اطمینان از حضور دانش‌آموزان برتر در مدرسه نیز ثبت‌نام بدون آزمون، تحت هیچ شرایطی امکان‌پذیر نیست.

منابع آزمون ورودی (بخش درسی) 

در پایین، لیست منابع آزمون مدرسه ی رائفی پور درج شده است. این موارد صرفا برای اطلاع دانش‌آموزان و همان کتب درسی مدرسه هستند.

ورودی پایه دهم (رشته ریاضی-فیزیک و رشته انسانی (مشترک):

  1. کتاب ریاضی پایه نهم
  2. کتاب علوم پایه نهم
  3. کتاب فارسی پایه نهم

ورودی پایه یازدهم

  • رشته ریاضی-فیزیک:
    1. کتاب ریاضی ۱ (پایه دهم)
    2. کتاب هندسه ۱ (پایه دهم)
    3. کتاب فیزیک ۱ (پایه دهم)
    4. کتاب شیمی ۱ (پایه دهم)
  • رشته انسانی:
    1. کتاب ریاضی و آمار ۱ (پایه دهم)
    2. کتاب اقتصاد (پایه دهم)
    3. کتاب علوم و فنون ادبی ۱ (پایه دهم)
    4. کتاب تاریخ ۱ (پایه دهم)
    5. کتاب جغرافیای ایران (پایه دهم)
    6. کتاب جامعه‌شناسی ۱ (پایه دهم)
    7. کتاب منطق (پایه دهم)
    8. کتاب عربی ۱ (پایه دهم)

ورودی پایه دوازدهم

  • رشته ریاضی-فیزیک:
    1. کتاب حسابان ۱ (پایه یازدهم)
    2. کتاب هندسه ۲ (پایه یازدهم)
    3. کتاب آمار و احتمال (پایه یازدهم)
    4. کتاب فیزیک ۲ (پایه یازدهم)
    5.  کتاب شیمی ۲ (پایه یازدهم)
  • رشته انسانی:
    1. کتاب ریاضی و آمار ۲ (پایه یازدهم)
    2. کتاب علوم و فنون ادبی ۲ (پایه یازدهم)
    3. کتاب تاریخ ۲ (پایه یازدهم)
    4. کتاب جغرافیای ناحیه‌ای (پایه یازدهم)
    5. کتاب جامعه‌شناسی ۲ (پایه یازدهم)
    6. کتاب فلسفه (پایه یازدهم)
    7. کتاب عربی ۲ (پایه یازدهم)
    8. کتاب روان‌شناسی (پایه یازدهم

گفتنی‌ست سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته به دلیل مختلفی از جمله حفظ اعتبار آزمون و همچنین عدالت در بین شرکت‌کنندگان، منتشر نخواهد شد.

سخن پایانی

اطلاعاتی که در این صفحه درج شد، به آمار قبولی دانش‌آموزان این مدرسه در مرحله اول المیپاد 1403 مربوط می‌شود. به‌زودی شاهد برگزاری و انتشار آمار مرحله دوم نیز باید باشیم.

مدرسه مصاف، نویدبخش تربیت جوانان انقلابی در آینده است که می‌توانند با شکوفایی علمی، برای آینده جمهوری اسلامی ایران، بسیار مفید باشند.

محمد قاسمی

امید به آینده، پررنگ‌ترین چیزیه که زندگی رو جذاب می‌کنه. من به آینده بسیار امیدوارم و می‌خوام «رنگ فردا» رو در قالب قلمم، به تصویر بکشم. رنگِ فردا قطعا جذاب‌تر از دیروز و امروز خواهد بود.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

متاسفیم، لطفا افزونه‌ها و نرم‌افزارهای مسدودکننده تبلیغات خود را غیر فعال کنید یا سایت ما را در لیست سفید قرار بدین :(